Terve taas, jatkoa vähän nopeammin ;) Ensin siirtykäämme Annin luokse.

d44.jpg

Joo, eli tässä on An... "JEE, mun maha kasvo!" Ah, onnea Anni, kohta perheenlisäys alkaakin olla ajankohtainen asia. Mutta entäs se sulhanen? "Nääh... Kyllä mä nyt yhen penskan kanssa pärjään." Jaa... No, annetaan sinun nyt muodonmuokata itsesi ja sitten talosi kimppuun.

d441.jpg

Eli tässä Anni pikku muodonmuutoksen jälkeen.

d442.jpg

Ja tässä naama, kaunis mielestäni.

d443.jpg

Ja sitten katsaistaanpas taloa. Tässä ulkopuolelta.

d444.jpg

Toiselta puolelta, ja naapurit ovat jälleen tulleet häiriköimään.

d445.jpg

Tässä pohjakuva. Whattaa..? Miten se noin tyhjä on, ei tuolla voi asua!

d446.jpg

Ainoa esittelynarvoinen huone näyttääkin olevan vessa...

d447.jpg

Mutta vessassa on kirjahylly? Onkohan Anni lopullisesti seonnut?

d448.jpg

Mutta katsoessamme pohjakuvaa tarkemmin, huomaamme että tuota kirjahyllyä löytyy myös seinän toiselta puolelta. Mielenkiintoista... Tuo on selvästi jonkinlainen ovi...

d449.jpg

Jaahas, nyt kun katselemme tarkempaa, näemme että salaperäisessä ovettomassa kopperossa on rappuset alaspäin. menkäämme katsomaan mitä sieltä löytyy.

d4410.jpg

No sehän on selvä makuuhuone, tännekös se Anni onkin linnoittautunut? Löytyy sänky, pöytä, tietokone, telkkari sekä tuoli.

d4411.jpg

Ja kun menemme eteenpäin löydämme vielä ovenkin johon menemme seuraavaksi.

d4412.jpg

Hyrr... Ahdistava käytävä!

d4413.jpg

Ja kun olemme päässeet sen läpi niin löydämme oven. Avataan se!

d4414.jpg

Keittiö! Kyllä, todellakin Anni on tehnyt tänne oman pikku paratiisin.

d4415.jpg

Juu, ja tässä alakerran pohjapiirustus että näette miten se menee.

d4416.jpg

Näin sitä mennään nätisti kirjahyllyn läpi, tai siis ohi, tai siis... äh!

d4417.jpg

Ja nyt ollaankin jo liki kivaa pikku piilopaikkaa.

d4418.jpg

Etsimään vaan työpaikkaa ensimmäiseksi, hyvä tyttö. Ja tunnetusti kerron simien aatteista kun he istuvat työnhakusivujen äärellä ja niin nytkin. Anni on romantiikkatavoitteinen ja hän tahtoo löysäilyuran huipulle. Ja sopivalta uralta hän saikin jobin itselleen. Annin luonne on: 9 1 8 9 1

d4419.jpg

Ööh... En muista mikä tarkoitus tällä kuvalla oli, ehkä vaan Anni näytti niin hassulta...

d4420.jpg

Oi <3 Anni on niin suloinen kun hän käpertyy oman sänkynsä peiton alle katselemaan telkkaria :D

d4421.jpg

Ilme johtuu siitä että menneillään oli hyvin jännittävä amerikkalaisen jalkapallon loppuottelu, mielenkiintoista ohjelmaa katsot...

d4422.jpg

Mä viiiihdoiiin sain asennettua ton valasuhackin ja nyt mulla on aamu ja ilta! Ootteko vähän kade? :D Tässä iltavalaistus.

d4423.jpg

Ja tässä yö, se on hyvä kun yö näyttää myös yöltä eikä ole vain vaalea läntti, nyt yö on tummaa :)

d4424.jpg

Miiitäs Anni täällä heiluu?

d4425.jpg

Jassoo, hän taitaa synnyttää... Boooringg! Tee se nopeesti! En jaksa venata...

d4426.jpg

Joo tässä se muksu on ja taivastakin näkyy kun en jaksa noita sisäkattoladattuja laittaa...

d4427.jpg

AWS! Onpas se skidi söpö *lässytihöpöhöpötikökköö* Köh... Anteeksi... Siis lapsen nimi on Mikael ja se nimi tuli siitä koska Annin mielestä poika muistuttaa paljon Miksua... No tiiä ny sitte...

d4428.jpg

"Buggeliböö söpöliini!" Anni kihersi. "Tuppa kii mamma, mä pujen tua kaujaan jot tä et jopeta tota jättyttämittä!" Mikael ajatteli ja näykki Annia. "Ui kun sä oot ihana *lisää lässytystä*" "Naah, toivoton täti, pjääh!" Mikael ajatteli ja antoi Annin hellitellä itseään.

d4429.jpg

Mutta ette te voi sanoa ettei Mikael olisi söpö? "Tämä on niin ihana penska että tahdon noita lisää!" Anni ajatteli "Minä heti aamulla kutsun Juuson kylään ja sitten menemme naimisiin." Mites se osan alussa antamasi lupaus "Kyl mä ny yhen penskan ksavatan" tai jotenkin noin... Ja nyt innolla hankitaan lisää...

d4430.jpg

Ja koska aamuun oli vielä pitkä aika päätti Anni kuluttaa aikaa harjoittelemalla jonglöörausta. Hullulla on halvat huvit, idiootilla ihan ilmaset.

d4431.jpg

Ja viimein tuli aamu (huomatkaa UPEA aamuvalaistus) ja Anni porhalsi heti puhelimen luokse ja näppäili (naisen logiikkaa käyttäen) palolaitoksen numeron ja kiljaisi "Tääl on hätä, tulkaa tänne!" Ja laski luurin hekottaen kannattimilleen.

d4432.jpg

Kului noin 10 minuuttia kunnes paloauto pillit vinkuen saapui pihaan. "Ei nyt noin ripeätä toimintaa olisi tarvittu, kyllä se vauva tuolla elossa pysyy" Anni tuumi.

d4433.jpg

"Missä palaa, missä palaa?" Juuso Leppänen (katso osa "Njeh, mielenkiintoista..." (en muista numeroa) niin näet miten Juuso tähän liittyy) huusi ja syöksyi sisälle taloon. Hän juoksenteli ympäri tyhjää kämppää ja ihmetteli miten joku voi asua täällä. Mutta ei löytynyt tulipaloa joten Juuso tuli pihalle ja alkoi saarnata.

d4434.jpg

"Kuulepas nyt täti hyvä..." "Mitä, minä täti! etkö sinä tunne minua Juuso rakas?" "Häh..? Ai niin, SINÄ! Anni Ylämäki, se hirveä luikero ja viettelijä... Mitä asiaa sinulla oli?" Juuso kysyi niin tympääntyneellä äänellä. "EiQ mulla vaan oli sitä että meil on niinQ vauveli tuolla alakerrassa ja nyt mä sanon sulle et mennäänx naimisiin?" Anni lirkutti ja Juuson ilme hämmentyi.

d4435.jpg

"VAUVA?! Meillä? Mitä ihmettä... Tulitko sinä raskaaksi siitä?" Anni nyökkää hiljaa, tosin nyökkäyksen jälkeen näyttää epäilyttävästi siltä että Annin katse jäi harhailemaan Juuson rintalihaksiin eikä tämän kasvoihin. Näköjään Anni tahtoi vielä kerran tuudittautua tuon ihanan miehen komeuteen. "Niin... Kyllä... minä... tulin... raskaaksi... ja nyt... tuolla alhaalla.... makaa käärö.... Nimi on Mikael..." Anni sopersi. "Ei kiinnosta mitkään Mikaelisi! Nyt minä häivyn! Annan sinulle tästä palomiesten häirinnästä 500 simoleonia sakkoa ja koska sinulla ei ole määrä niin menen viemään sinulta jotain!" Juuso sanoi vihaisena ja marssi sisään.

d4436.jpg

Ilkeään pussukkaan joutui vessanpönttö... -_-*

d4437.jpg

Lähtiessään talosta Juuso katsoi vielä kerran ensirakkauttaan. Tuota naista hän ei koskaan tulisi saamaan. "Minä vielä etsin itselleni uuden puolison!" Anni tuumasi ja päätti ensin tehdä muutaman jutun.

d4438.jpg

Ensiksi tavoite vaihtukoon. Nyt Anni on perhetavoitteinen joka tahtoo Poliisiuran huipulle terästitaaninaiseksi. Ja juu... Tässä ne "muutamat" jutut nyt sitten olivatkin ;) Tasan yksi... Hyvä mä... \-_-/

d4439.jpg

AWS!

d4440.jpg

Taas AWS!

d4441.jpg

Mutta vähemmän aws sitten perään... Anni nimittäin tarvitsi rahaa kiperästi joten hänen piti palkata *alkaa soittamaan kauhumusaa* L-A-S-T-E-N-H-O-I-T-A-J-A

d4442.jpg

ÄÄK! Jättiläisten vallankumous! Juoskaa! Ups, anteeksi, se olikin se lastenhoitaja...

d4443.jpg

Ulps... Se lähestyy Mikaelia! *sulkee silmänsä* Päivä kului ja Anni meni onnellisena töihin ja lastenhoitaja puuhasteli kiltisti Mikaelin kanssa kunnes! Kunnes hän aikoi syöttää vauvaa, noh... ei siinä itsessään ollut mitään hankalaa mutta sitten kun täti tomera asetti vauvan maahan niin eihän hän sitten enää saanut sitä nostettua siitä... Ja kun Anni tuli töistä, hän näki riutuneen vauvan keskellä lattiaa -_- Joten, nyt alakerta näyttää tältä:

d4444.jpg

Eli minä sieppasin tuon käytävän pois ja laajensin sen tällaiseksi. Minulta on muuten ihan kaameasti kuvia kadonnut, mutta ei se kauheasti häiritse sillä vain taloesittely on häipynyt. Laitoin nimittäin Anni nasumaan yläkertaan... Ei muuta.

d4445.jpg

Tultuaan töistä ja laajennettuaan alakertaa, päätti Anni ettei hän siedä enää yhtään päivää lastenhoitajan kanssa, joten nyt hakemaan miestä!

d4446.jpg

Mutta ensin...

d4447.jpg

Piti soittaa töihin ja väittää olevansa sairas, ja sitten kamalaa tekoköhää päälle, ja aina se toimii. Menee läpi kuin väärä raha.

d4448.jpg

Ja sitten ulos etsimään urhoja.

d4449.jpg

Graur! :'D

d4450.jpg

Anni oli todella epätoivoinen joten Mikälie Harakkakin kelpasi... Joten vaan jututtamaan. (huomatkaa ilme)

d4451.jpg

Anniseni, sinun miesmakusi on hieman kummallinen...

d4452.jpg

Ja Mikälien naismaku myös, kun ei Anni kelvannut! Nuusk!

d4453.jpg

Jep, tästä parista ei tullut paria ;) (taustalla Sims2Suomikisojen vanhusparikisan toinen edustajani, Janjanur Fgerdrastert (muistan nimen ulkoo!), tosin jouduin keskeyttämään kisan tietsikan hajoamisen takia)

d4454.jpg

GULLIK ON PALANNUT! No ei kuitenkaan... Mutta sen verran miesmakua Annilla sentään on ettei hän tätä hurmannut.

d4455.jpg

Ilta tuli, puli puli, Annil ei vaimoo oo vielkään... PLÄÄ!

d4456.jpg

Mutta sen verran ilouutisia että Mikaelin oli aika kasvaa. Pahoittelen kuvien pimeyttä, tuli juuri sähkökatko, sovitaan niin ;)

d4457.jpg

Vielä viimeinen vauvakuva.

d4458.jpg

Ja siinä on ylisöpö taapero-Mikael

d4459.jpg

Ja juuri silloin tuli sähköt takasin joten parempi kuva.

d4460.jpg

Ja heti vaan puhumisharjoituksia.

d4461.jpg

Ja pian myös muodonmuutos, aws mikä söpöliini!

Juu... tässä oli tämä osanpuolikas ja toinen tulee... huomenna tai keskiviikkona. :D Pahoittelen muuten osan kökköisyyttä, en tiedä mistä se johtuu...

Iyi geceler! (turkiksi hyvää yötä)